Erotikus showműsorok

Mészáros Dórival

Kedves Látogató!

Köszöntelek az oldalamon!

Mészáros Dóra vagyok, erotikus táncos és aktmodell. Nevem a kétezres évek közepén került a köztudatba, azóta gyakran szerepeltem hazai és külföldi magazinok címlapjain, tévé műsorokban.

Az elmúlt évek során számolatlan legénybúcsún, születésnapon, motorostalálkozón, fesztiválon és diszkóban léptem fel, Magyarországon és külföldön egyaránt: profi sztriptíz előadásokkal.

Igyekszem mindig a maximumot nyújtani, hiszen a műsorom egy olyan élményt kell adjon, amire az ünnepelt egész életében emlékezni fog. Remélem Neked is sikerül választanod egy sztriptíz vagy duó-show közül és boldoggá tenned azt a személyt, akinek szánod.

Meszaros_dora_cselenyi_photo (2)

A következő rendezvényekre ajánlom műsoraimat

 
 
 
Tegyétek izgalmassá az estét a műsorommal!
 

Hol találkozhatsz velem?

Fellépéseim, műsoraim
  • 2018.07.01. - Koncert

    Találkozz velünk a Humbákföldje fesztiválon 2018.06.22-én, ahol a Soerii & Poolek szinpadi képét turbózzuk föl jelenlétünkkel.
  • 2018.07.15. - Koncert

    Találkozz velünk A Fishing on Orfű-n 2018.06.23-án, ahol egy fergeteges buliban lehet részed. Színpadon a Soerii & Poolek és Dori feat Zsófi.

Ízelítő a fényképekből

Fotózások szabadban, stúdióban
Mészáros Dóra
Mészáros Dóra
Mészáros Dóra
Mészáros Dóra

Blogbejegyzéseim

Kövessétek a mindennapjaimat!
2013-01-21

Zene Dóji

Pár álmatlan éjszaka után, végre sikerült bepasszíroznom ide jobb oldalra egy kis widgetet. 🙂 Úgyhogy ha valaki kíváncsi, mik most a kedvenc zenéim, vagyis mi szól […]
2013-01-15

Mészáros Dóri naptár 2013

Ha valaki szeretne dedikált Mészáros Dóri naptárt, az jelezze nekem az info@meszarosdora.hu emailcímen. 🙂 A3, álló formátumú, az ára pedig 2990 Ft, plusz postaköltség. 🙂 És […]
2013-01-12

az éjszakai programom

Jól elhanyagoltam az ittlétemet, mert mindenféle szent szart mókolok, ide-oda, keresztbe-kasul, a fészbók fanpédzstől át, az instagramig, közbe még félúton elvesztem a tumblr útvesztőjében, a twitterről […]